top of page

Reminder Så er der planlagt endnu en havedag

Opdateret: 17. sep. 2023

Det bliver den 24. september 2023 - fra 10:00 til 13:00. Mødested: Grønt areal mellem Merkurvej / Saturnvej. Sidste chance for tilmeldning 20. september 2023. Denne dag er planlagt, da vi vil forskønne vores områder og holde omkostningerne nede uden brug af eksterne leverandører. Opgaven er specifikt: 1) Beskæring af plantebælter - nærmere information på dagen 2) Maling af bord/bænke sæt

Ad 1) Medbring skærende værktøj (kabeltromle / benzin) og passende sikkerhedsudstyr. Har du mulighed for at stille en trailer til rådighed, vil det være en stor hjælp.

Har du hverken værktøj eller trailer, så har vi også brug for en hånd til læsning af trailer. Også her er det en god idé at påføre sig passende tøj, fodtøj da noget af det grønne har torne. Ad 2) Medbring passende tøj, hvis du ønsker at hjælpe med at slibe / male vores bord/bænke sæt. G/F sørger for maling / pensler - slibepapir. Foreningen sørger for kolde drikke under/efter arrangementet. Vi vil yderligere grille pølser for dem der har lyst. Derfor er det vigtigt at du angiver antal ved tilmelding.

Håber du/I vil deltage - alt hjælp kan bruges, og du behøver ikke at deltage i hele tidsrummet. Benyt lejligheden til at hilse på andre beboere i foreningen.

TILMELDING: https://www.merkurvej.dk/event-details/havedag-2023 Vel mødt - Bestyrelsen


46 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Referat - Ordinær generalforsamling 2024

Referat: Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen G/F Merkervej Tid: tirsdag den 5. marts 2024 kl. 19.00 Hvor: SBI’s Klubhus – Parkvej 41, Slagelse Referent: Michael Nordmann Andersen Dagsorden

bottom of page